afzuigslangen

Afzuigslang Aluconnect


Hollands Glorie levert diverse afzuigslangen. Zo is er de Aluconnect: een ongeïsoleerde, flexibele, aluminium laminaatslang. Deze afzuigslang is zeer geschikt voor mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandelinginstallaties en warmteterugwinning. De flexibele afzuigslang Aluconnect is eenvoudig te monteren op ronde en ovale aansluitingen. De afzuigslang wordt standaard geleverd per tien meter.

Afzuigslang Sonoconnect


Ook de flexibele afzuigslang Sonoconnect wordt gebruikt voor mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandelinginstallaties en warmteterugwinning. Het ingenieuze ontwerp van deze thermisch en akoestisch geïsoleerde aluminium laminaatslang houdt spraakgeluid - veroorzaakt door componenten in het hoofdkanaal - tegen. 

Afzuigslang Combiconnect


De Combiconnect is een afzuigslang gemaakt van een zwarte gewapende kunststof buitenlaag en een binnenzijde van aluminium laminaat. Deze afzuigslang is geschikt voor mechanische ventilatiesystemen, machineafzuigingen en andere industriële toepassingen. De Combiconnect afzuigslang is op eenvoudige wijze, en zonder gebruik van specifiek gereedschap, te installeren op ronde en ovale aansluitingen. De afzuigslang is in verschillende diameters verkrijgbaar. De Combiconnect afzuigslangen zijn per stuk verpakt.

Klik hier voor een overzicht van afzuigslangen