reflectiefolie

Reflectie folie, reflectiefolie


Huis-, tuin- en keukenfolie geleidt warmte. Deze folie is daarom niet geschikt om een ruimte voldoende te isoleren. De unieke eigenschappen van reflectiefolie maken het mogelijk dat een ruimte wel goed wordt geïsoleerd. Reflectie folie is een glanzende, dunne folie dat isoleert door de reflectie van stralingswarmte.

Hollands Glorie levert zilver/wit reflectiefolie en diamant reflectie folie. De toepassing van zilverreflectie op hoogglans wit verbetert de lichtopbrengst van deze reflectiefolie. Deze anti-lichtdoorlatende folie verhoogt de lichtopbrengst met maar liefst 100 procent! Zilver/wit reflectiefolie bevat een PET-laag waardoor de slijtage minimaal is.

De tweede variant van Hollands Glorie, de diamant reflectiefolie, bestaat uit enkele lagen folie met zuiver aluminium. Het patroon in diamantvorm op de reflectie folie zorgt ervoor dat licht regelmatig wordt verspreid. Net als bij de zilver/wit reflectie folie heeft de diamant reflectiefolie een PET-laag dat slijtage tot een minimum beperkt.

Let op: het gebruik van reflectiefolie kan eventuele gsm-signalen blokkeren!

Klik hier voor een overzicht van reflectie folie